Auto s automatem do 200 000

Automobil s automatickou převodovkou je stále více preferovanou volbou pro mnoho řidičů, kteří hledají pohodlí a snadnější ovládání vozidla. Pokud máte k dispozici rozpočet do 200 000 korun a toužíte po autě s automatickou převodovkou, existuje několik možností, které stojí za zvážení.

Škoda Fabia

Jednou z možností je Škoda Fabia, která je známá svou spolehlivostí a nízkými provozními náklady. Fabia nabízí příjemný interiér, dostatek prostoru pro cestující i zavazadla a pohodlnou jízdu. V rozpočtu do 200 000 korun můžete najít užitná auta s automatickou převodovkou.

Volkswagen Polo

Další možností je Volkswagen Polo, který nabízí solidní konstrukci a kvalitní materiály. Polo je považován za spolehlivé auto s dobrou hodnotou za peníze. S automatickou převodovkou může být Polo skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci spolehlivosti a komfortu.

Hyundai i20

Hyundai i20 je také zajímavou volbou v této cenové kategorii. Nabízí moderní design, solidní výbavu a dostatek prostoru pro posádku a zavazadla. S automatickou převodovkou je i20 vhodným společníkem pro každodenní použití ve městě i mimo něj.

Značka Model Cena (v korunách)
Škoda Fabia do 200 000
Volkswagen Polo do 200 000
Hyundai i20 do 200 000

Výběr auta s automatickou převodovkou do 200 000 korun není snadný, ale s řádným průzkumem trhu a porovnáním různých možností si můžete vybrat vozidlo, které bude vyhovovat vašim potřebám a preferencím.

Renault Clio

Mezi další možnosti v této cenové kategorii patří Renault Clio, který se pyšní elegantním designem a pohodlným interiérem. Clio nabízí dobrý poměr výkonu a spotřeby paliva, což může být pro mnohé řidiče lákavé.

Seat Ibiza

Seat Ibiza je dalším autem s automatickou převodovkou, které byste mohli zvážit. S moderním vzhledem a dynamickou jízdou může být Ibiza skvělou volbou pro ty, kteří hledají sportovnější charakter ve svém vozidle.

Ford Fiesta

Nezapomeňte také na Ford Fiesta, která je oblíbená pro svou agilní jízdu a snadné ovládání. Fiesta nabízí pestrý výběr výbavy a možností personalizace, což ji činí atraktivní volbou pro různé typy řidičů.

Značka Model Cena (v korunách)
Renault Clio do 200 000
Seat Ibiza do 200 000
Ford Fiesta do 200 000

Výběr vhodného automobilu s automatickou převodovkou do 200 000 korun může být náročný, ale s dostatkem informací a testováním různých modelů si můžete vybrat ten správný, který bude vyhovovat vašim potřebám.

Viz také:

Photo of author

Natalie

Napsat komentář